ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαρτυρία «έκαψε» ανήλικους φερόμενους εμπρηστές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαρτυρία «έκαψε» ανήλικους φερόμενους εμπρηστές

Στη σύλληψη τριών ανηλίκων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, το απόγευμα της Τρίτης (5/2) σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού λεωφορείου το βράδυ του Σαββάτου.

Μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία οδήγησε στη σύλληψη δύο 15χρονων και ενός 17χρονου το απόγευμα της Τρίτης (5/1), οι οποίοι σύμφωνα με αρμόδια πηγή, φέρονται να ήταν τα πρόσωπα που το βράδυ του Σαββάτο έβαλαν φωτιά σε λεωφορείο που βρισκόταν ακινητοποιημένο τα τελευταία δύο χρόνια, κοντά στο σταθμό λεωφορείων, πλησίον της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας.

Οι τρεις νεαροί αφέθηκαν αργότερα το απόγευμα της Τρίτης ελεύθεροι για κλητευθούν αργότερα.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE