Το χόντρυναν άγρια το παιχνίδι…

Το χόντρυναν άγρια το παιχνίδι…

Χοντραίνει άσχημα η υπόθεση της ένστασης του Απόλλωνα, κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, για αντικανονική συμμετοχή, όπως υποστηρίζουν, του Νιγηριανού τερματοφύλακα Ουζόχο.

Ο Απόλλωνας προχώρησε την υπόθεση και στην αστυνομία, αφού ισχυρίζονται ότι παρουσιάστηκαν πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά ενώπιον της αρμόδιας υπηρεσίας του ΚΟΑ, για την έκδοση δελτίου υγείας στον παίχτη.

Σε ψεσινή (5/2) μακροσκελή ανακοίνωση η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, χαρακτηρίζει ανεπαρκές το πόρισμα του ΚΟΑ, επισημαίνοντας... Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE