ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ Πίτι για το δεύτερο γκολ επί του Ολυμπιακού! – Τι του ζητούν να πράξει (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ Πίτι για το δεύτερο γκολ επί του Ολυμπιακού! – Τι του ζητούν να πράξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ισπανός παικταράς Πίτι, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περιόδου 2016-2017 αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΛ, αποθεώθηκε για μία ακόμη φορά από τους ανθρώπους της Λαμίας!

Αυτή τη φορά, για τη σέντρα που έβγαλε στο δεύτερο γκολ που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό (σσ. πέτυχε… αυτογκόλ ο Μπουχαλάκης), στον αγώνα κυπέλλου που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 3-3.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Λαμία, μαζί με το μήνυμα: «ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΠΙΤΙ!»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE