ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρολάρει ο Ανχέλ Γκόμεθ… Έτσι «ΠΡΟΚΑΛΕΙ» τους Ομονοιάτες

Τρολάρει ο Ανχέλ Γκόμεθ… Έτσι «ΠΡΟΚΑΛΕΙ» τους Ομονοιάτες

Έφυγε κακήν κακώς από την Ομόνοια και το πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Άνχελ Γκόμεθ όμως δεν φαίνεται να παραδέχεται τα λάθη του.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής είχε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριού όμως δεν… «ρίχνει» τις επιλογές του.

Αρχικά είχε αποθεώσει τον Ίσμα Λόπες αμέσως μετά την αποχώρηση του από την Ομόνοια (Δείτε ΕΔΩ), το ίδιο έκανε και με τον Γκρίνιτζ δυο μέρες μετά (Δείτε ΕΔΩ) ενώ το αποκορύφωμα ήταν τα κολακευτικά λόγια για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα (Δείτε ΕΔΩ), τον οποίο έμμεσα είχε «καθαρίσει» από την Ομόνοια.

Τουλάχιστον θα έπρεπε να αναλάβει και τις ευθύνες του για τον κακό προγραμματισμό ο Άνχελ Γκόμεθ. Και όχι να εκθειάζει τους… δικούς του με σκοπό να καλύψει τα δικά του λάθη στην Ομόνοια.

Τα βλέπουν και οι Ομονοιάτες και νιώθουν ότι τους τρολάρει ο Ισπανός…

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top