Ο Μαδούρο πώλησε το 2018 πέραν του 40% των αποθεμάτων χρυσού της χώρας

Ο Μαδούρο πώλησε το 2018 πέραν του 40% των αποθεμάτων χρυσού της χώρας

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο πώλησε το 2018 πέραν του 40% των αποθεμάτων χρυσού της χώρας του σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να χρηματοδοτήσει κυβερνητικά προγράμματα και να πληρώσει εκατομμύρια κατόχους ομολόγων.


Η Κυβέρνηση πώλησε συνολικά 73 τόνους χρυσού σε δύο επιχειρήσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε μια στην Τουρκία, δήλωσε ο αντιπολιτευόμενος δικηγόρος Κάρλος Παπαρόνι σε δημοσιογράφους στο Καράκας την Τετάρτη.
 
Αυτή η πώληση μειώνει σε περίπου 110 τόνους τα αποθέματα χρυσού της Βενεζουέλας στο τέλος του περασμένου έτους από 184 τόνους, σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει το θέμα και το οποίο επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Παπαρόνι.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE