ΒΟΥΛΗ - Ζαχαρίου: «Οι δικαστές συμπεριφέρονται σαν Θεοί - Δεν δέχθηκαν να χάσουν λεφτά»

ΒΟΥΛΗ - Ζαχαρίου: «Οι δικαστές συμπεριφέρονται σαν Θεοί - Δεν δέχθηκαν να χάσουν λεφτά»

Τη συμπεριφορά των δικαστών αλλά και τον ρόλο της GRECO τόνισε κατά τη συνεδρία της επιτροπής θεσμών της Βουλής ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαχαρίας Ζαχαρίου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο κύριος Ζαχαρίου, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά των δικαστών στην Κύπρο, έφερε ως παράδειγμα και την αποκοπή μισθού που δεν τους έγινε.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως "όταν έκοψαν από τον εργάτη τα 800 ευρώ, εκείνοι δεν δέχθηκαν να χάσουν λεφτά".

"Οι δικαστές συμπεριφέρονται σαν Θεοί" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της επιτροπής.

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής των αντιπροσώπων, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, τόνισε πως "η Greco δεν είναι ο μπαμπούλας, αλλά βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν".

"Οι συστάσεις τους θα εισακουστούν", είπε ο κύριος Ζαχαρίου, ενώ ξεκαθάρισε πως "δεν ήρθαν σήμερα και αύριο όλα θα γίνουν".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE