ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε γυναίκα όταν άκουσε την απόφαση του Δικαστή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε γυναίκα όταν άκουσε την απόφαση του Δικαστή

Δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις της πέφτοντας στο έδαφος γυναίκα στο Δικαστήριο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 7/2 όταν γυναίκα που εκκρεμούσε εναντίον της υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου λιποθύμησε όταν άκουσε από το Δικαστή ότι θα παραμείνει υπό κράτηση.

Αμέσως παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε Αστυνομικοί και υπάλληλοι του Δικαστηρίου έτρεξαν για να δουν τι συνέβη, καλώντας παράλληλα και ασθενοφόρο.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες η γυναίκα συνήλθε ωστόσο αναμένεται να μεταβεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

 

Xρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Άρχισε η Ολομέλεια της Πενταμερούς στη Γενεύη - «Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος»

Άρχισε η Ολομέλεια της Πενταμερούς στη Γενεύη - «Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος»

«Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης την Τρίτη εισερχόμενος στο κτίριο όπου θα πραγματοποιηθεί η Ολομέλεια της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στο Palais des Nations, τα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, δηλώνοντας ότι είναι «έτοιμος».