ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Φέρεται να ομολόγησε και αναμένεται νέα ανάκριση

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Φέρεται να ομολόγησε και αναμένεται νέα ανάκριση

Έσπασε στην ανάκριση και φαίνεται να ομολόγησε στους ερευνητές της υπόθεσης, ότι κάποια από τα έγγραφα που καταχωρήθηκαν στον ΚΟΑ για έκδοση ιατρικού δελτίου δεν ήταν δικά του, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Φρανσίς Ουζόχο.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Omega την Παρασκευή (8/2), αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, κατά την ανάκριση της Πέμπτης ( 7/2) φαίνεται να παραδέχθηκε ότι κάποια από τα έγγραφα που καταχωρήθηκαν στον ΚΟΑ για το ιατρικό του δελτίο, δεν ήταν δικά του.

Πάντως, ο Ουζόχο δεν αποκλείεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η Αστυνομία ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (8/2), ότι προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE