ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στο Νοσοκομείο τρία άτομα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στο Νοσοκομείο τρία άτομα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (8/2) στο Γέρι.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, αν και η σύγκρουση ήταν σφοδρή, εντούτοις η κατάσταση των εν λόγω ατόμων που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και εξακολουθούν να νοσηλεύονται, δεν είναι τέτοια που να εμπνέει ανησυχία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ –ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στο Γέρι –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάντως, στο σημείο του τροχαίου, κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό ενός προσώπου, αφού λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, η πόρτα του οχήματος που επέβαινε ένα άτομο είχε μπλοκαριστεί.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE