Η αποστολή της Ομόνοιας 1948 για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αποστολή της Ομόνοιας 1948 για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενημέρωση από την Ομόνοια 1948, για την αποστολή της ομάδας για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ Κακοπετριάς.

Αναλυτικά:

«Η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται στην Κακοπετριά για το σημερινό εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ Κακοπετριάς.

Η αποστολή του Μ. Σεργίου αποτελείται από τους: Χ.Κυριάκου, Σ.Λαμπράκης, Τ.Κοσμά, Π.Μαυροφτής, Μ.Μιλτιάδους, Σ.Ιωάννου, Α.Σαζεΐδης, Δ.Τζιωνής, Μ.Αγγέλοβ, Χ.Λυμπουρής, Λ.Αθανασίου, Χ.Ιορδάνους, Μ.Νεάρχου, Π.Πεχλιβάνης, Δ.Αθανασίου, Χ.Ττάκκας, Α.Παΐσης, Α.Πέππος, Α.Σταύρου, Α.Μάρκου.

Σε μια νεότερη ενημέρωση, ο σημερινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE