ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Σύλληψη 21χρονου μετά απο μαρτυρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Σύλληψη 21χρονου μετά απο μαρτυρία

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 21 χρόνων, βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 11/2 μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η σύλληψη σχετίζεται με την υπό διερεύνηση υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας, διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου, στην Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Ποιός ο ρόλος των συλληφθέντων στην πυρκαγιά - Αναζητούν κίνητρα στον ιδιοκτήτη

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα της 30ης Ιανουαρίου 2019, ξέσπασε φωτιά σε υποστατικό στην Λευκωσία. Για κατάσβεση της φωτιάς, μετέβησαν στη σκηνή μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου του υποστατικού, μια γυναίκα νεκρή.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση, βάσει Δικαστικών διαταγμάτων, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 46, 32 και 29 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.