Ο παικταράς Νέμετς έκανε τη διαφορά σε ένα ισορροπημένο Α΄ ημίχρονο

Ο παικταράς Νέμετς έκανε τη διαφορά σε ένα ισορροπημένο Α΄ ημίχρονο

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην αναμέτρηση της Πάφου με αντίπαλο τον Ερμή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με 1-0.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και κύλησε στη μετριότητα, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά, με ελάχιστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η κρισιμότητα του αγώνα, ανάγκασε τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι με πολλή τακτική και δύναμη, με την Πάφο όμως να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα και να φτάνει στο γκολ στο 42΄ με τον παικταρά Νέμετς, έπειτα από ασίστ του Σιρόκ.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες

Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE