ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο 23χρονος Αντρέας- Έδινε μάχη τους τελευταίους 8 μήνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο 23χρονος Αντρέας- Έδινε μάχη τους τελευταίους 8 μήνες

Έφυγε από τη ζωή,το πρωί της Πέμπτης 14/2, ο 23χρονος Αντρέας Αδάμου μετά από 8μηνη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε κρίσιμα σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 24 Ιουνίου στην Επισκοπή Λεμεσού.

Μετά το τροχαίο, ο 23χρονος είχε μεταφερθεί με βαριά κρανιοεγκεφαιλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στη συνέχεια στο Κέντρο αποκατάστασης, Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια Λεμεσού.

Οκτώ μήνες μετά το τροχαίο της 24η Ιουνίου, ο 23χρονος Αντρέας Αδάμου έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE