ΗΠΑ: Νέος Υπουργός Δικαιοσύνης ο Ουίλιαμ Μπαρ

ΗΠΑ: Νέος Υπουργός Δικαιοσύνης ο Ουίλιαμ Μπαρ

Η αμερικανική Γερουσία επικύρωσε τον διορισμό του Ουίλιαμ Μπαρ στο πόστο του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο πολύπειρος δικηγόρος με δεκαετίες εμπειρίας στην Ουάσινγκτον, τίθεται πλέον υπεύθυνος εποπτείας της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για την φερόμενη σύμπραξη της προεκλογικής ομάδας του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία.

Η Γερουσία ψήφισε ακολουθώντας τις κομματικές γραμμές, με 54 ψήφους υπέρ και 45 κατά της επικύρωσης του διορισμού του Μπαρ.

Ο νέος Υπουργός θα ορκιστεί πριν το τέλος της εβδομάδας.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE