ΔΗΣΥ: Υπέβαλε υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές και ο Νίκος Τορναρίτης

ΔΗΣΥ: Υπέβαλε υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές και ο Νίκος Τορναρίτης

Την υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου υπέβαλε το πρωί της Παρασκευή (15/2) ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους αντιπροσώπους που θα στείλουν στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για τον ΔΗΣΥ και τη δημοκρατία στον τόπο.

«Από σήμερα αρχίζει ένα ωραίο ταξίδι για όλος μας, για να καταλήξουμε σε αυτούς που θα επιλέξουμε για να μας αντιπροσωπεύσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», είπε.

Έκανε παράλληλα λόγο για πολύ σημαντική και ύψιστης σημασίας πολιτική εκλογή, καθώς «στις Βρυξέλλες αποφασίζεται το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας του Κύπριου πολίτη».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE