ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Περιπατητικό Φεστιβάλ 2019

Περιπατητικό Φεστιβάλ 2019

Με στόχο να αναδείξει την πανέμορφη ανοιξιάτικη Κυπριακή φύση, το Υφυπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά το Περιπατητικό Φεστιβάλ.

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέραν των δύο μηνών (27 Φεβρουαρίου – 12 Μαΐου) οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του εκτενούς δικτύου μονοπατιών της φύσης που προσφέρει η πατρίδα μας.

Οι περιπατητές θα συνοδεύονται από αδειούχους ξεναγούς, και συνοδούς του Τμήματος Δασών, όταν θεωρείται απαραίτητο. Για τη μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης των περιπάτων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα δρομολογήσει το Υφυπουργείο από διάφορες πόλεις.

Η προκράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή στα περπατήματα ή για τη μεταφορά με λεωφορείο προς και από τους χώρους εκκίνησής τους.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο διατίθεται από τα κατά τόπους Γραφεία Πληροφοριών του Υφυπουργείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το Υφυπουργείο Τουρισμού για επιπρόσθετη πληροφόρηση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top