Φυλάκιση για Γεωργιανούς που συνελήφθησαν μετά το φονικό της Μαραθάσας

Φυλάκιση για Γεωργιανούς που συνελήφθησαν μετά το φονικό της Μαραθάσας

Σε εννέα μήνες φυλάκισης, καταδικάστηκαν την Παρασκευή (15/2) οι έξι Γεωργιανοί, συγκάτοικοι του 40χρονου, που ομολόγησε τον φόνο της άτυχης Γιαννούλας, στον Οίκο Μαραθάσας.

Θυμίζουμε ότι τα έξι πρόσωπα, συνελήφθησαν σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Οι καταδικασθέντες εργάζονταν στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε  ότι η σύλληψη των Γεωργιανών, προέκυψε μετά από έρευνα στην οικία του 40χρονου υπόπτου για τον φόνο της άτυχης 56χρονης στην Μαραθάσα, αφού συγκατοικούσαν στο ίδιο σπίτι στο χωριό Καλοπαναγιώτη. 

Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.