Φυλάκιση για Γεωργιανούς που συνελήφθησαν μετά το φονικό της Μαραθάσας

Φυλάκιση για Γεωργιανούς που συνελήφθησαν μετά το φονικό της Μαραθάσας

Σε εννέα μήνες φυλάκισης, καταδικάστηκαν την Παρασκευή (15/2) οι έξι Γεωργιανοί, συγκάτοικοι του 40χρονου, που ομολόγησε τον φόνο της άτυχης Γιαννούλας, στον Οίκο Μαραθάσας.

Θυμίζουμε ότι τα έξι πρόσωπα, συνελήφθησαν σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Οι καταδικασθέντες εργάζονταν στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε  ότι η σύλληψη των Γεωργιανών, προέκυψε μετά από έρευνα στην οικία του 40χρονου υπόπτου για τον φόνο της άτυχης 56χρονης στην Μαραθάσα, αφού συγκατοικούσαν στο ίδιο σπίτι στο χωριό Καλοπαναγιώτη. 

Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE