ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιστημονική μαρτυρία «καίει» 55χρονο για την απόπειρα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιστημονική μαρτυρία «καίει» 55χρονο για την απόπειρα

Διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (15/2), εναντίον του 55χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση απόπειρας εμπρησμού οχήματος, την 8η Νοεμβρίου 2018.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας, για 4ήμερη προσωποκράτηση εναντίον του 55χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι επιστημονική μαρτυρία, οδήγησε τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού στα ίχνη του 55χρονου ως ύποπτο για εμπλοκή στην υπόθεση, ο οποίος και συνελήφθη την Πέμπτη 14/2.

Όπως μας λέχθηκε από αρμόδια πηγή, οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς η απόπειρα εμπρησμού διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, της 8ης Νοεμβρίου, διαπιστώθηκε ότι όχημα, ιδιοκτησίας 46χρονου κατοίκου Λεμεσού, ήταν περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη, ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να βάλουν φωτιά.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE