ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ για Γιουβέντους στο Καμπιονάτο και τώρα… Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ για Γιουβέντους στο Καμπιονάτο και τώρα… Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους σκούπισε άνετα την Φροζινόνε με το τυπικό 3-0, ανέβασε την διαφορά στο +14 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάτι τέτοια ματς τα καθαρίζει από τα αποδυτήρια, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Ωστόσο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ούτε που σκέφτηκε να δώσε ρεπό στους βασικούς του, ήθελε το ματς με την Φροζινόνε να είναι κάτι σαν test event για το παιχνίδι της Τρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό που θα πρέπει να χαροποίησε τον Ιταλό τεχνικό ήταν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Πάουλο Ντιμπάλα, αφού ο Αργεντινός μετά από πολύ καιρό ήταν κομβικός στο παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας» στο εύκολο 3-0 που αύξησε την διαφορά από την Νάπολι στο +14.

Ο Αργεντινός με ένα εκπληκτικό βολέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από νωρίς, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι μετά από φάση διαρκείας έκανε με κοντινή προβολή σε κενή εστία το 2-0.

Από εκεί και μετά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο αν θα σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άγγιξε το 3-0 σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος (25’, 38’), όμως χρειάστηκε να περιμένει ως το 63ο για να βρει το 19ο του γκολ φέτος (έχει και 8 ασίστ) και να κάνει το τελικό 3-0, σε ένα πολύ εύκολο βράδυ για τους «μπιανκονέρι» που έχουν στο τσεπάκι τους και τον φετινό τίτλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE