Καθάρισε την ουραγό Γκινγκάμπ και… περιμένει την Μπαρτσελόνα!

Καθάρισε την ουραγό Γκινγκάμπ και… περιμένει την Μπαρτσελόνα!

Ένα ακόμα βήμα για το Champions League της επόμενης σεζόν πριν σκεφτεί το Champions League το… φετινό έκανε η Λιόν. Καθάρισε 2-1 την ουραγό Γκινγκάμπ και περιμένει μεσοβδόμαδα την Μπαρτσελόνα.

Το καθήκον της πριν σκεφτεί τα… μεγαλεία του Champions League έκανε η Λιόν.

Παρόλο που δυσκολεύτηκε, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό καθάρισε 2-1 την Γκινγκάμπ και πλησίασε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στη Ligue 1.

Το γρήγορο προβάδισμα που πήραν οι γηπεδούχοι με το γκολ του Τεριέ (15’) δεν πτόησε την ουραγό, η οποία απάντησε άμεσα με τον Εμποά-Εμποά (21’).

Ωστόσο η Λιόν ανέβασε στροφές πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και πέρασε ξανά μπροστά με τέρμα του Φεκίρ (35’).

Το μόνο που χρειάστηκε λοιπόν να κάνουν στο β’ ημίχρονο ήταν να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ και να πανηγυρίσουν τη νίκη, με την οποία μείωσαν στους τρεις πόντους τη διαφορά από τη δεύτερη Σεντ Ετιέν.

Έκαναν, έτσι, ένα ακόμα βήμα για να κουνήσουν και του χρόνου σεντόνι, πριν υποδεχθούν μεσοβδόμαδα την Μπαρτσελόνα για τους «16» της φετινής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 15/2

Νιμ-Ντιζόν 2-0
(28’ Σαβανιέ, 83’ Μπομπισόν)

Λιόν-Γκινγκάμπ 2-1
(15’ Τεριέ, 35’ Φεκίρ – 21’ Εμποά-Εμποά)

Σάββατο 16/2

Μαρσέιγ-Αμιάν (18:00)
Ανζέ-Νις (21:00)
Μονακό-Ναντ (21:00)

Κυριακή 17/2

Μπορντό-Τουλούζ (16:00)
Καέν-Στρασβούργο (16:00)
Λιλ-Μονπελιέ (16:00)
Ρεμς-Ρεν (18:00)
Σεντ Ετιέν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Παρασκευή, 22/2

Ντιζόν-Σεντ Ετιέν (20:00)
Στρασμπούρ-Λιλ (21:45)

Σάββατο, 23/2

Παρί Σεν Ζερμέν-Νιμ (18:00)
Αμιάν-Νις (21:00)
Γκινγκάμπ-Ανζέ (21:00)

Κυριακή, 24/2

Μονπελιέ-Ρεμς (16:00)
Ναντ-Μπορντό (16:00)
Τουλούζ-Καέν (16:00)
Ρεν-Μαρσέιγ (18:00)
Μονακό-Λιόν (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE