ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – «Βούλιαξε» η πόλη – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – «Βούλιαξε» η πόλη – VIDEO

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται από το πρωί του Σαββάτου (16/2) στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα σε αρκετούς δρόμους να συσσωρευτεί νερό.

Από οπτικό υλικό που δημοσιεύεται από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαπιστώνεται ότι η έντονη βροχόπτωση στην Λεμεσό, έφερε αλυσιδωτά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στα πιο κάτω βίντεο, φαίνονται κεντρικοί δρόμοι της πόλης, να είναι πλημμυρισμένοι και τα οχήματα, προφανώς, κινούνται με σχετική δυσκολία.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με ενημέρωσε από την Αστυνομία, λόγω χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο, οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο είναι συχνές.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή Τροόδους, επικρατεί ομίχλη και βροχόπτωση.

 Λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών, οι δύο λωρίδες του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, θα παραμείνουν κλειστές για την τροχαία κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω των εξόδων Πισσουρίου και Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν, προληπτικά, σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν, προληπτικά, σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE