ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – «Βούλιαξε» η πόλη – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – «Βούλιαξε» η πόλη – VIDEO

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται από το πρωί του Σαββάτου (16/2) στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα σε αρκετούς δρόμους να συσσωρευτεί νερό.

Από οπτικό υλικό που δημοσιεύεται από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαπιστώνεται ότι η έντονη βροχόπτωση στην Λεμεσό, έφερε αλυσιδωτά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στα πιο κάτω βίντεο, φαίνονται κεντρικοί δρόμοι της πόλης, να είναι πλημμυρισμένοι και τα οχήματα, προφανώς, κινούνται με σχετική δυσκολία.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με ενημέρωσε από την Αστυνομία, λόγω χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο, οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο είναι συχνές.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή Τροόδους, επικρατεί ομίχλη και βροχόπτωση.

 Λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών, οι δύο λωρίδες του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, θα παραμείνουν κλειστές για την τροχαία κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω των εξόδων Πισσουρίου και Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE