Τέλος το «Τατουάζ» – Επιβεβαίωση από πρωταγωνιστή – VIDEO

Τέλος το «Τατουάζ» – Επιβεβαίωση από πρωταγωνιστή – VIDEO

Με mail ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς το τέλος της σειράς!

Η σειρά «Τατουάζ» ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσα τηλεοπτικής σεζόν, παρά τις πληροφορίες που το ήθελαν να πηγαίνει και για τρίτο κύκλο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή 'Στην φωλιά των Κου- Κου' το τέλος, ανακοινώθηκε από τους τρεις δημιουργούς στους ηθοποιούς με e -mail, ότι δηλαδή η σειρά θα ολοκληρωθεί τελικά τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ωστόσο, οι δημιουργοί ετοιμάζουν κάτι καινούργιο το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», και αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του σίριαλ.

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι πάνω σε μία κορύφωση, εγώ θα φύγω. Είμαι αυτής της άποψης, η σειρά αυτή έσκισε και πήγε καταπληκτικά. Πήγε δύο χρόνια ωραία και ίσως είναι το να μην αλλοιωθεί και να βγει με το ζόρι και είναι προτιμότερο να φύγει στο ύψος της. Αυτός είναι ο λόγος και συμφωνώ απολύτως. Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE