ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Βανδαλισμοί στα γραφεία της ΚΟΠ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Βανδαλισμοί στα γραφεία της ΚΟΠ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στο κτίριο της ΚΟΠ.

Το περιστατικό, σύμφωνα και με όσα αναγράφονται στους τοίχους του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, συνδέεται άμεσα με την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, στους τοίχους αναγράφεται η λέξη «ένσταση».

Θυμίζουμε ότι, την Παρασκευή (15/2) ο αθλητικός δικαστής, επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση, την Δευτέρα (18/2).

Ο λόγος ένστασης του Απόλλωνα, αφορά το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα Φρανσίς Ουζόχο που μεταγράφηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE