ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – «Βούλιαξε» η πόλη – VIDEO
16.02.2019 - 10:50
Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται από το πρωί του Σαββάτου (16/2) στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα σε αρκετούς δρόμους να συσσωρευτεί νερό.
Από οπτικό υλικό που δημοσιεύεται από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαπιστώνεται ότι η έντονη βροχόπτωση στην Λεμεσό, έφερε αλυσιδωτά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Στα πιο κάτω βίντεο, φαίνονται κεντρικοί δρόμοι της πόλης, να είναι πλημμυρισμένοι και τα οχήματα, προφανώς, κινούνται με σχετική δυσκολία.
Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με ενημέρωσε από την Αστυνομία, λόγω χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο, οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο είναι συχνές.
Σημειώνεται ότι στην περιοχή Τροόδους, επικρατεί ομίχλη και βροχόπτωση.
Λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών, οι δύο λωρίδες του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, θα παραμείνουν κλειστές για την τροχαία κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω των εξόδων Πισσουρίου και Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό.
Δείτε πιο κάτω βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.