ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – «Βούλιαξε» η πόλη – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – «Βούλιαξε» η πόλη – VIDEO

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται από το πρωί του Σαββάτου (16/2) στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα σε αρκετούς δρόμους να συσσωρευτεί νερό.

Από οπτικό υλικό που δημοσιεύεται από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαπιστώνεται ότι η έντονη βροχόπτωση στην Λεμεσό, έφερε αλυσιδωτά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στα πιο κάτω βίντεο, φαίνονται κεντρικοί δρόμοι της πόλης, να είναι πλημμυρισμένοι και τα οχήματα, προφανώς, κινούνται με σχετική δυσκολία.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με ενημέρωσε από την Αστυνομία, λόγω χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο, οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο είναι συχνές.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή Τροόδους, επικρατεί ομίχλη και βροχόπτωση.

 Λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών, οι δύο λωρίδες του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, θα παραμείνουν κλειστές για την τροχαία κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω των εξόδων Πισσουρίου και Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE