ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέντρο έπεσε σε όχημα – Πυροσβεστική και Δήμος στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέντρο έπεσε σε όχημα – Πυροσβεστική και Δήμος στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγιο είχε οδηγός που το όχημά του καταπλακώθηκε από δέντρο, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 16/02 σε σημείο πλησίον της Φραγκλίνου Ρούσβελτ δίπλα από γνωστή υπεραγορά.

Όπως πληροφορούμαστε, από την πτώση δεν σημειώθηκε ο οποιοσδήποτε τραυματισμός ενώ το δέντρο «στηρίχθηκε» στα κλαδιά του, με το βάρος του να μην πηγαίνει πάνω στο όχημα.

Όχημα το οποίο υπέστη ελαφρές ζημιές, με συνεργείο του Δήμου Λεμεσού και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να σπεύδουν στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 16/02, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε 10 κλήσεις εκ των οποίων οι πλείστες αφορούσαν άνοιγμα οχετών.

Η νεροποντή του Σαββάτου, έπληξε κυρίως ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της πόλης από το ύψος του Ζωολογικού Κήπου έως το Ζακάκι.

Στη «μάχη» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνέδραμαν και μερικά συνεργεία του Δήμου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE