ΠΑΦΟΣ: Δεν εξηγούσαν στους αστυνομικούς για τα αντικείμενα στο όχημα - Στο Τμήμα 38χρονος και 32χρονος

ΠΑΦΟΣ: Δεν εξηγούσαν στους αστυνομικούς για τα αντικείμενα στο όχημα - Στο Τμήμα 38χρονος και 32χρονος

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 38 και 32 χρόνων προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας (18/2) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι 38χρονος και 32χρονος έγιναν αντιληπτοί από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 9.25 το βράδυ, σε περιοχή της Πάφου, κατά τη διάρκεια περιπολίας για την πρόληψη του εγκλήματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας τους προσέγγισαν και τους υπέβαλαν σε έλεγχο, ενώ με τη συγκατάθεση των δύο υπόπτων ερευνήθηκε το αυτοκίνητο τους, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο ηλεκτρικά εργαλεία, συγκεκριμένα πέντε σμυρίλια και δύο τράπανα, καθώς και μία ραπτομηχανή σε χάρτινο κιβώτιο, για την κατοχή των οποίων οι 38χρονος και 32χρονος δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και να τεθούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίσει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE