ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί για 20 ευρώ ο 30χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί για 20 ευρώ ο 30χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 30 χρόνων προχώρησαν την Δευτέρα (18/2) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε το βράδυ της 5ης και 6ης Σεπτεμβρίου, 2018, σε κατάστημα στην επαρχία Πάφου, από όπου σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κλάπηκε από το ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου, βάση της οποίας εξασφαλίστηκε την περασμένη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας (18/2) τον 30χρονο, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE