ΚΥΠΡΟΣ: Απαγόρευση τατουάζ σε ανήλικους – Με συγκατάθεση κηδεμόνα οι άνω των 16

ΚΥΠΡΟΣ: Απαγόρευση τατουάζ σε ανήλικους – Με συγκατάθεση κηδεμόνα οι άνω των 16

Δια νόμου αναμένεται να απαγορευθεί η δερματοστιξία σε άτομα κάτω των 16 ετών, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» την Δευτέρα (18/2) κατατέθηκε στην Βουλή νομοσχέδιο για ψήφιση, το οποίο αφορά την απαγόρευση στα άτομα κάτω των 16 ετών, να κάνουν τατουάζ.

Όπως σημειώνεται στο νομοσχέδιο, τα άτομα από 16 – 18 ετών, θα μπορούν να κάνουν τατουάζ μετά από συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Επιπλέον, θα απαγορευθεί η δωρεά αίματος από άτομα που έκαναν τατουάζ, ή διαπέρνηση σώματος (piercing) τους τελευταίους εννέα μήνες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE