ΚΥΠΡΟΣ: Απαγόρευση τατουάζ σε ανήλικους – Με συγκατάθεση κηδεμόνα οι άνω των 16

ΚΥΠΡΟΣ: Απαγόρευση τατουάζ σε ανήλικους – Με συγκατάθεση κηδεμόνα οι άνω των 16

Δια νόμου αναμένεται να απαγορευθεί η δερματοστιξία σε άτομα κάτω των 16 ετών, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» την Δευτέρα (18/2) κατατέθηκε στην Βουλή νομοσχέδιο για ψήφιση, το οποίο αφορά την απαγόρευση στα άτομα κάτω των 16 ετών, να κάνουν τατουάζ.

Όπως σημειώνεται στο νομοσχέδιο, τα άτομα από 16 – 18 ετών, θα μπορούν να κάνουν τατουάζ μετά από συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Επιπλέον, θα απαγορευθεί η δωρεά αίματος από άτομα που έκαναν τατουάζ, ή διαπέρνηση σώματος (piercing) τους τελευταίους εννέα μήνες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE