ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Δήμος δέχεται πληροφορίες από το κοινό για λακκούβες στους δρόμους και τις επιδιορθώνει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Δήμος δέχεται πληροφορίες από το κοινό για λακκούβες στους δρόμους και τις επιδιορθώνει

Εάν έχετε υπόψη σας δρόμο με λακκούβες μπορείτε να καλέσετε τον Δήμο Λεμεσού για επιδιόρθωσή του.

Μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών ο Δήμος Λεμεσού αναλαμβάνει την επιδιόρθωση οδοστρώματος από τις λακκούβες στους δρόμους της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Δήμο Λεμεσού, συνεργεία έχουν ξεκινήσει να εργάζονται πυρετωδώς για την επιδιόρθωση οδοστρωμάτων (λακκούβων) στους δρόμους.

 Το φαινόμενο έχει επιδεινωθεί λόγων των συνεχών βροχοπτώσεων και ο Δήμος ζητά την κατανόηση του κοινού αλλά και τη συνεργασία του, αφού υπάρχει πάντα περίπτωση να έχει ξεφύγει κάποια σχετική πληροφόρηση.

Ο Δήμος λοιπόν, καλεί το κοινό να ενημερώνει την υπηρεσία στα τηλέφωνα 77777788 και 99453090, ούτως ώστε να παρέχεται η άμεση ανταπόκριση για τις επιδιορθώσεις του οδοστρώματος.

Οι εν λόγω εργασίες θα κρατήσουν μέχρι και το Σάββατο 23/2/19 στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE