ΚΥΠΡΟΣ: Θα διαφωνούν οδηγοί και αστυνομικοί αλλά θα φταίνε άλλοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θα διαφωνούν οδηγοί και αστυνομικοί αλλά θα φταίνε άλλοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι σημάνσεις είτε σε πινακίδες είτε σε άλλη μορφή στους δρόμους της Κύπρου, φαίνεται πως τελικά έχουν ένα θεματάκι…

Στις 19 Φεβρουαρίου δημοσιεύαμε φωτογραφία από δρόμο στην Κύπρο, που στο ίδιο σημείο είχε δύο πινακίδες για ανώτατο όριο. Η μια έλεγε 50 και η άλλη 30 για ανώτατο όριο.

Την Παρασκευή (22/2) κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νέα φωτογραφία από άλλο δρόμο στην Κύπρο με το ίδιο… τραγελαφικό, αλλά με μια διαφορά!

Αυτή την φορά, πινακίδα αναφέρει ότι το όριο ταχύτητας στο σημείο είναι 50 χιλιόμετρα, ενώ επισήμανση στον δρόμο γράφει 30, λόγω κυρτωμάτων.

Πάντως, οι αρμόδιοι, πρέπει να επαλειφθούν του θέματος, γιατί εύκολα μπορεί να προκύψει πρόβλημα μεταξύ οδηγών και αστυνομικών της Τροχαίας, που ίσως κάνουν έλεγχο ταχύτητας σε σημεία που υπάρχουν οι συγκεκριμένες σημάνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.