ΚΥΠΡΟΣ: Θα διαφωνούν οδηγοί και αστυνομικοί αλλά θα φταίνε άλλοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θα διαφωνούν οδηγοί και αστυνομικοί αλλά θα φταίνε άλλοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι σημάνσεις είτε σε πινακίδες είτε σε άλλη μορφή στους δρόμους της Κύπρου, φαίνεται πως τελικά έχουν ένα θεματάκι…

Στις 19 Φεβρουαρίου δημοσιεύαμε φωτογραφία από δρόμο στην Κύπρο, που στο ίδιο σημείο είχε δύο πινακίδες για ανώτατο όριο. Η μια έλεγε 50 και η άλλη 30 για ανώτατο όριο.

Την Παρασκευή (22/2) κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νέα φωτογραφία από άλλο δρόμο στην Κύπρο με το ίδιο… τραγελαφικό, αλλά με μια διαφορά!

Αυτή την φορά, πινακίδα αναφέρει ότι το όριο ταχύτητας στο σημείο είναι 50 χιλιόμετρα, ενώ επισήμανση στον δρόμο γράφει 30, λόγω κυρτωμάτων.

Πάντως, οι αρμόδιοι, πρέπει να επαλειφθούν του θέματος, γιατί εύκολα μπορεί να προκύψει πρόβλημα μεταξύ οδηγών και αστυνομικών της Τροχαίας, που ίσως κάνουν έλεγχο ταχύτητας σε σημεία που υπάρχουν οι συγκεκριμένες σημάνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE