ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νέος 'Σούμαχερ' στον αυτοκινητόδρομο - Κτύπησε κόκκινο το ραντάρ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νέος 'Σούμαχερ' στον αυτοκινητόδρομο - Κτύπησε κόκκινο το ραντάρ

Με ταχύτητα 194 χιλιομέτρων αντί 100 που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, οδηγούσε 40χρονος το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας το βράδυ της Πέμπτης (21/2), με αποτέλεσμα να συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.50 το βράδυ, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων για πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, εντόπισαν τον 40χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος Μουταγιάκας, με ταχύτητα 194 χιλιομέτρων και αφού τον ανέκοψαν, προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

Τα μέλη της Αστυνομίας οδήγησαν τον 40χρονο στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

Ο 40χρονος κλήθηκε να παρουσιαστεί την Παρασκευή (22/2) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για εκδίκαση υπόθεσης παράβασης του ορίου ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE