ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος ο 36χρονος που φόρεσε χειροπέδες για το πακέτο ουσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος ο 36χρονος που φόρεσε χειροπέδες για το πακέτο ουσιών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να παρουσιαστεί 36χρονος ταχυδρομικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό δέματος που περιείχε περίπου μισό κιλό κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δέμα που έφτασε από τον Καναδά και παρέμεινε στα αζήτητα του ταχυδρομείου, ανοίχθηκε την Πέμπτη (21/2) από τελωνειακό λειτουργό, ο οποίος εντόπισε σε αυτό τα ναρκωτικά, ενώ από τις εξετάσεις ηγέρθησαν υποψίες εναντίον του 36χρονου ταχυδρομικού υπαλλήλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE