ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος ο 36χρονος που φόρεσε χειροπέδες για το πακέτο ουσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος ο 36χρονος που φόρεσε χειροπέδες για το πακέτο ουσιών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να παρουσιαστεί 36χρονος ταχυδρομικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό δέματος που περιείχε περίπου μισό κιλό κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δέμα που έφτασε από τον Καναδά και παρέμεινε στα αζήτητα του ταχυδρομείου, ανοίχθηκε την Πέμπτη (21/2) από τελωνειακό λειτουργό, ο οποίος εντόπισε σε αυτό τα ναρκωτικά, ενώ από τις εξετάσεις ηγέρθησαν υποψίες εναντίον του 36χρονου ταχυδρομικού υπαλλήλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE