ΟΥΖΟΧΟ – ΕΦΕΣΗ: Τα δύο λογικά σενάρια και το… τρίτο που θα φέρει νέο ΜΠΑΧΑΛΟ!

ΟΥΖΟΧΟ – ΕΦΕΣΗ: Τα δύο λογικά σενάρια και το… τρίτο που θα φέρει νέο ΜΠΑΧΑΛΟ!

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι ποδοσφαιρόφιλοι τη σημερινή (23/02) απόφαση του Εφετείου για την πολύκροτη υπόθεση Φράνσις Ουζόχο, κυρίως φυσικά οι οπαδοί της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, αλλά και των άλλων ομάδων που επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα η απόφαση που θα βγάλει το Εφετείο.

Τα δύο… λογικά σενάρια, είναι:

Α) Να διατηρηθεί ο μηδενισμός της Ανόρθωσης στο ματς με τον Απόλλωνα (σσ. κατακυρώθηκε ως γνωστό υπέρ της Λεμεσιανής ομάδας με 0-3 από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ) καθώς και η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στην «Κυρία».

Β) Να υπάρξει ανατροπή της απόφασης, δηλαδή να δικαιωθεί η Ανόρθωση και να ισχύσει το αποτέλεσμα του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο γήπεδο (1-0) και να μην ισχύσει ούτε το -6.

«Παίζει» όμως και ένα ΤΡΙΤΟ σενάριο, το οποίο θα προκαλέσει τεράστιο ΜΠΑΧΑΛΟ στο πρωτάθλημα! Συγκεκριμένα, να αποφασίσει το Εφετείο επανεκδίκαση της υπόθεσης από τον Αθλητικό Δικαστή, που σημαίνει ότι σε τέτοια περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής, δεν θα επικιρωθεί η βαθμολογία και ούτε θα καθοριστεί το πρόγραμμα της Β΄ φάσης, ενόσω εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεση Ουζόχο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.