Στένεψαν επικίνδυνα τα περιθώρια, αλλά ένα «τρίποντο» θα αλλάξει τα δεδομένα!

Στένεψαν επικίνδυνα τα περιθώρια, αλλά ένα «τρίποντο» θα αλλάξει τα δεδομένα!

Ο Ερμής είναι σίγουρα σε δυσχερή θέση αναφορικά με τη «μάχη» που δίνει για αποφυγή της διαβάθμισης, αφού παραμένει στον «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις δέκα πόντους και το χειρότερο απ΄ όλα για την ομάδα της Αραδίππου, είναι ότι με τις εμφανίσεις που κάνει, δεν πείθει ότι μπορεί να αποφύγει το… μοιραίο, εκτός κι αν αυξηθούν οι ομάδες τη νέα σεζόν και παραμείνει στην Α΄ κατηγορία από «σπόντα».

Οι «φτεροπόδαροι» πάντως, δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη και θεωρούν ότι στα πλέι-άουτ θα παρουσιάσουν ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους.

Αρκεί να έρθει μία νίκη, η οποία θα δώσει άλλο αέρα, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα της Αραδίππου.

Αν μάλιστα αυτό το – πολυπόθητο για όλους στον Ερμή – «τρίποντο», έρθει στο σημερινό (23/02, 18:00) παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος», θα είναι η καλύτερη τονωτική «ένεση» ενόψει της έναρξης των πλέι-άουτ και θα μειώσει και τη διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες της επικίνδυνης ζώνης που θα έχουν απώλειες βαθμών στην 22η αγωνιστική.

Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Κουατσίγκα και Μαλόν.

Ο προπονητής του Ερμή, Χρύσης Μιχαήλ, αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους παίκτες που ξεκούρασε μεσοβδόμαδα στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Πιθανή ενδεκάδα: Αραμπατζής, Πουτζιουρής, Πηλέας, Ψάλτης, Λαγός, Ταραλίδης, Μπουλά, Ντε Μέλο, Μακρίεφ, Μαρτίνιουκ, Ενγκαγκά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE