ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού ζητούν οι συνταξιούχοι του συνοικισμού Ανθούπολης

Επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού ζητούν οι συνταξιούχοι του συνοικισμού Ανθούπολης

Την απαίτησή τους για λύση του Κυπριακού μετέφεραν οι συνταξιούχοι του συνοικισμού Ανθούπολης, οι οποίοι πραγματοποίησαν την Κυριακή (24/02) την ετήσια γενική τους συνέλευση, 45 χρόνια μακριά από τα σπίτια και τις  περιουσίες τους.


Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, οι συνταξιούχοι ενημερώθηκαν από τον ΓΓ της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη για όλα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν  και για  την δράση της Οργάνωσης  τους για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η μη επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Απαίτηση όλων είναι να επαναρχίσει  το συντομότερο ο διάλογος και να επιτευχθεί  λύση  που να επανενώνει  την Κύπρο  και το λαό μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στη συνέλευση παρευρέθηκε και  η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρόσω Αρμοστή  η οποία τους διαβεβαίωσε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να τους στηρίζει και θα συνεργάζεται όπως πάντα με την τοπική τους Επιτροπή για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ως πρόσφυγες και  ως ηλικιωμένοι. 
 
(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΘΝΕ)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top