Νικολέττα Ράλλη: Χώρισε με τον Γιώργο Μαυρίδη και ήδη είναι σε νέα σχέση- Αυτός είναι ο σύντροφός της

Νικολέττα Ράλλη: Χώρισε με τον Γιώργο Μαυρίδη και ήδη είναι σε νέα σχέση- Αυτός είναι ο σύντροφός της

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Νικολέττα Ράλλη, μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία, Μιχάλη Ανδρούτσου.

Η σχέση τους μετράει μόνο δύο μήνες, με την ίδια να είναι αρκετά επιφυλακτική καθώς είναι πολύ μικρό διάστημα μαζί.

Αρκετά ανανεωμένη, χαμογελά ξανά, με την γνωριμία να γίνεται μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινή τους έξοδο.  «Φωτίστηκαν τα πρόσωπά τους! Από την πρώτη χειραψία, όλα έδειχναν ότι αυτοί οι δύο ταιριάζουν», είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον στην εφημερίδα.

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο τους συναντιούνται καθημερινά, και αφιερώνουν αρκετό χρόνο ο ένας στον άλλον με την Νικολέττα Ράλλη να επισκέπτεται αρκετά συχνά το εστιατόριο, που διατηρεί ο Μιχάλης Ανδρούτσος από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, και φαίνονται πολύ ταιριαστοί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει αρκετά ταξίδια μαζί με την ίδια να θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της και του χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.