Δεν θα επιστρέφεται το ΦΠΑ σε Κυπριακές επιχειρήσεις του ΗΒ μετά το Brexit – Ανακοίνωση ΟΕΒ

Δεν θα επιστρέφεται το ΦΠΑ σε Κυπριακές επιχειρήσεις του ΗΒ μετά το Brexit – Ανακοίνωση ΟΕΒ

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών της για ενημέρωση των Κυπριακών επιχειρήσεων για το Brexit, σας αποστέλλει ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας με θέμα τις Επιστροφές ΦΠΑ σε σχέση με επιχειρηματικά έξοδα που έχουν προκύψει στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018.

 

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 2008/9 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ 2018

Η Οδηγία 2008/9/ΕΚ του Συμβουλίου, της 12ης Φεβρουαρίου 2008 , για τον καθορισμό λεπτομερών κανόνων σχετικά με την επιστροφή του φόρου προστιθέμενης αξίας, που προβλέπεται στην οδηγία 2006/112/ΕΚ, σε υποκείμενους στο φόρο μη εγκατεστημένους στο κράτος μέλος επιστροφής αλλά εγκατεστημένους σε άλλο κράτος μέλος δεν θα ισχύει σε σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο μετά τις 29 Μαρτίου, 2019, ημερομηνία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE