ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαψεύδει το Υπουργείο Παιδείας για επεισόδιο μεταξύ μαθητών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαψεύδει το Υπουργείο Παιδείας για επεισόδιο μεταξύ μαθητών

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για επεισόδιο σε σχολείο της Λευκωσίας.

Η καταγγελία, η οποία είδε την Τρίτη 25/02 το φως της δημοσιότητας, για πρόκληση επεισοδίου σε σχολείο της Λευκωσίας, έχει διερευνηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και διαψεύδεται κατηγορηματικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο.

Εκείνο που έχει εντοπισθεί, μέσα από την έρευνα που διεξήχθη από το Υπουργείο, είναι  η προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίου, πριν δυο βδομάδες, σε σχολείο της Λευκωσίας, το οποίο όμως η Διεύθυνση του Σχολείου αντιμετώπισε άμεσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect