ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 52χρονος -Είχε κάνει 'ντου' στο αυτοκίνητο 31χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 52χρονος -Είχε κάνει 'ντου' στο αυτοκίνητο 31χρονης

Με συνοδεία του δικηγόρου του, παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο 52χρονος αλλοδαπός, που φέρεται το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο να κτύπησαν και να λήστεψαν 31χρονη, από την οποία είχαν ζητήσει να τους μεταφέρει σε νυχτερινό κέντρο με το αυτοκίνητο της.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στην ιστοσελίδα μας, ο 52χρονος εναντίον του οποίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την Τετάρτη (27/2) την τριήμερη κράτηση του, αφού πληροφορήθηκε ότι αναζητείται από την Αστυνομία, παρουσιάστηκε αυτοβούλως την Τρίτη (26/2) και συνελήφθη.

Ο 52χρονος προβάλει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι και διερευνώνται από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αμφισβητεί ότι τα γεγονότα έγιναν όπως κατήγγειλε η 31χρονη.

Όπως λέχθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, κατά τη διαδικασία έκδοσης του διατάγματος προσωποκράτησης, για την υπόθεση έχουν ληφθεί ήδη 5 καταθέσεις, αναμένεται να ληφθούν ακόμη 15, ενώ παραμένει άφαντο το κινητό της 31χρονης που σύμφωνα με την καταγγελία είχε κλαπεί.

Πάντως η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 51 ετών, ως το πρόσωπο που φέρεται μαζί με τον 52χρονο να κτύπησαν και να λήστεψαν τη γυναίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με καταγγελία της 31χρονης, στις 2 Φεβρουαρίου, 2019, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό, δύο άγνωστα της πρόσωπα εισήλθαν στο αυτοκίνητο της και της ζήτησαν να τους μεταφέρει σε νυχτερινό κέντρο για διασκέδαση και αφού τους μετέφερε σε άζλλο χώρο στάθμευσης, οι δύο την χτύπησαν και της έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο.

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE