ΛΑΡΝΑΚΑ: Ένοχος ο πρώην Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας, Λευτέρης Εμπεδοκλής

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ένοχος ο πρώην Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας, Λευτέρης Εμπεδοκλής

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείυ Λάρνακας – Αμμοχώστου, έκρινε ένοχο τον πρώην Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας, Λευτέρη Εμπεδοκλή.

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου, παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου ο Λευτέρης Εμπεδοκλής ο οποίος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία (2 δικαστές υπέρ – 1 κατά) στις κατηγορίες για υποθέσεις κλοπής από δημόσιο λειτουργό, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας, κατηγορείτο ότι στις 8/9/2015 έλαβε από επιχειρηματία το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ για νομιμοποίηση παρανομιών στο υποστατικό του στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, χωρίς όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, να γίνει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE