Αιμοδοσία του ΕΒΕ Λευκωσίας

Αιμοδοσία του ΕΒΕ Λευκωσίας

Αιμοδοσία διοργάνωσε στις 21 Φεβρουαρίου 2019 το ΕΒΕ Λευκωσίας με την εταιρεία Παγωτά Παπαφιλίππου σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βιομηχάνων του συμπλέγματος Βιομηχανικών Ζωνών και Περιοχών Δυτικής Λευκωσίας που καλύπτει τη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, τη Βιομηχανική Ζώνη Παλιομετόχου και τη Βιοτεχνική Ζώνη Μάμμαρι. Αυτή είναι η 15η χρονιά που διοργανώνεται αιμοδοσία από την οικεία τοπική επιτροπή σε συνεργασία με την εταιρεία Παπαφιλίππου και το ΕΒΕ Λευκωσίας.

Στην αιμοδοσία παρέστησαν οι κοινοτάρχες Κοκκινοτριμιθιάς και Παλιομετόχου οι οποίοι δήλωσαν την στήριξη τους στον ανθρωπιστικό αυτό θεσμό. Ακολούθησε σύσκεψη στην οποία παρακάθησαν οι δύο κοινοτάρχες, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής όπως και ο Διευθυντής Βιομηχανίας του ΕΒΕ Λευκωσίας στην οποία συζήτησαν τα τοπικά προβλήματα που επηρεάζουν τις Βιομηχανίες.
Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας P. & P. ICE CREAM.

ΕΒΕ Λευκωσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο  που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό

BEST OF TOTHEMAONLINE