Πραγματικό ΝΤΕΡΜΠΙ στο «Δασάκι» – «ΦΩΤΙΑ» στη μάχη για την πρωτιά έβαλε ο Εθνικός!

Πραγματικό ΝΤΕΡΜΠΙ στο «Δασάκι» – «ΦΩΤΙΑ» στη μάχη για την πρωτιά έβαλε ο Εθνικός!

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι στο Δασάκι ο Εθνικός πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό και πλησίασε τους πρωτοπόρους μαυροπράσινους στους 5 πόντους, ενώ η ομάδα της Άχνας έχει και ματς λιγότερο.

Ο Εθνικός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με δύο γρήγορα γκολ των Πιντσέλι στο 8′ και Ηλία στο 9′ με τον Ολυμπιακό να μειώνει στο σκορ στο 45ο λεπτό με διαγώνιο σουτ.
Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τον πορτιέρο του Εθνικού, Μπογκατίνοφ να κάνει τεράστια απόκρουση στο 92′ μετά από κεφαλιά του Ρομό στη γωνία κρατώντας έτσι το 2-1.

Πλέον ο Εθνικός έφτασε τους 46 βαθμούς (με αγώνα λιγότερο) και ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στους 51.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE