Πως θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ο Ενσούε στο ΔΣ ΑΠΟΕΛ…

Πως θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ο Ενσούε στο ΔΣ ΑΠΟΕΛ…

Μετά και τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του Ενσούε από τον ΑΠΟΕΛ είναι λογικό να… απαντήσει και ο 29χρονος μπακ. Θα διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Από την στιγμή που είναι μονομερής ο τερματισμός ίσως να υπήρξε και σκοπιμότητα πίσω από την κίνηση του να μην παρουσιαστεί για απολογία. Κάτι θα του είπε ο δικηγόρος και ο μάνατζερ του και μάλιστα όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, ο 29χρονος Ισπανός θα κινηθεί νομικά εναντίον του ΑΠΟΕΛ και θα διεκδικήσει να πληρωθεί το συμβόλαιο που είχε, δηλαδή ακόμη 15 μηνιάτικα!

Ποιος θα δικαιωθεί σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αν και έχει αρκετά εναντίον του ο Ενσούε, όμως το θέμα σίγουρα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE