Η Συνέλευση της ΚΟΠ! Αύξηση ή όχι των ομάδων;

Η Συνέλευση της ΚΟΠ! Αύξηση ή όχι των ομάδων;

Αύριο Τρίτη, 3 Μαρτίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ.

Όπως έχει ήδη  ανακοινωθεί, η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση συγκλήθηκε  μετά από αίτημα 10 μελών της Γενικής Συνέλευσης για τροποποίηση του άρθρου 2, παράγραφος 6 του Καταστατικού της ΚΟΠ.

Διευκρινίζεται ότι το άρθρο 2, παράγραφος 6 του Καταστατικού αναφέρεται στον αριθμό των ομάδων που μπορεί να έχει η κάθε Κατηγορία.

Μετά από εισήγηση του Προέδρου της ΚΟΠ η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, η Συνέλευση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη Συνέλευση. Υπάρχει η πρόταση για αύξηση των ομάδων σε 16, γράφτηκε πως θα γίνει εισήγηση για αύξηση σε 14 ομάδες ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έχουμε κάποια διαφοροποίηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.