ΛΕΜΕΣΟΣ: Και πέμπτη σύλληψη για το πακέτο ουσιών που έφτασε στο Ταχυδρομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Και πέμπτη σύλληψη για το πακέτο ουσιών που έφτασε στο Ταχυδρομείο

Χειροπέδες και σε πέμπτο πρόσωπο για το πακέτο με το μισό κιλό ναρκωτικών που έφτασε στο ταχυδρομείο Λεμεσού, πέρασε το βράδυ της Δευτέρας (4/3) η Αστυνομία.

Συνελήφθη γύρω στις 9.35 το βράδυ της Δευτέρας (4/3) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 53χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου, 2019. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε όταν, κατά τον μήνα Φεβρουάριο, αφίχθηκε σε Ταχυδρομείο στην επαρχία Λεμεσού, από χώρα του εξωτερικού, ένα πακέτο, το οποίο δεν αναζητήθηκε από οποιονδήποτε παραλήπτη.

 Στις 21 Φεβρουαρίου, λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, στην παρουσία μελών της ΥΚΑΝ, έλεγξε το πακέτο και διαπιστώθηκε ότι αυτό περιείχε κάνναβη, βάρους μισού κιλού. 

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 43, 36, 35 και 25 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE