Προειδοποιούν τους Βρετανούς να μην αγοράζουν τσιγάρα από την κατεχόμενη Κύπρο

Προειδοποιούν τους Βρετανούς να μην αγοράζουν τσιγάρα από την κατεχόμενη Κύπρο

Με τσουχτερά πρόστιμα στο τελωνείο προειδοποιούνται οι Βρετανοί, ώστε να μην αγοράζουν τσιγάρα από τα αφορολόγητα των κατεχόμενων μεταφέροντας τα πίσω στη χώρα τους.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun», οι Βρετανοί που θέλουν να γλυτώσουν χρήματα παίρνοντας πίσω στη χώρα τους τσιγάρα από τα κατεχόμενα ή ακόμα και τις Κανάριες Νήσους κινδυνεύουν με τσουχτερά πρόστιμα, καθώς όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, δεν βρίσκονται εντός ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE