ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποινή φυλάκισης σε 23χρονο - Ναρκωτικά, παραβάσεις και μη υπακοή στον Δικαστή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποινή φυλάκισης σε 23χρονο - Ναρκωτικά, παραβάσεις και μη υπακοή στον Δικαστή

Νεαρός 23 ετών οδηγήθηκε την Τρίτη (5/3), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών και μερικών ημερών, σε σωρεία κατηγοριών για την αλόγιστη και επικίνδυνη οδική του συμπεριφορά. 

Της Γεωργίας Παππούτα 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο από την Ρουμανία, στον οποίο το Δικαστήριο είχε επιβάλει στέρηση κατοχής άδειας οδήγησης, μεταξύ των μηνών 11/2/19 - 11/6/19, με τον ίδιο να μην συμμορφώνεται και να συνεχίζει να οδηγεί 

Ο 23χρονος δεν άντεξε περισσότερο από εννέα μέρες την στέρηση άδειας και πήρε τιμόνι στις 21/2, περνώντας μάλιστα με κόκκινο φανάρι στην Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Λακατάμια. Μέλη της τροχαίας, μόλις αντιλήφθηκαν την παράβαση του 23χρονου του έκαναν σήμα για να σταματήσει, κάτι που ο ίδιος αγνόησε.  

Μάλιστα, το όχημα του 23χρονου δεν ήταν κατάλληλο για οδήγηση εφόσον τα φώτα του οχήματος δεν λειτουργούσαν σωστά και δεν υπήρχε πιστοποιητικό ασφάλισης.

Σε προηγούμενο αδίκημα του και συγκεκριμένα στις 14/10/18, ο 23χρονος είχε εντοπιστεί να οδηγεί το όχημα του, υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ο Δικαστής Χρίστος Σ. Ρασπόπουλος, έκρινε τις κατηγορίες πολύ σοβαρές, ενώ τόνισε πως τέτοιου είδους οδική συμπεριφορά, επιδεικνύει αδιαφορία και θέτει σε κίνδυνο την δική του ασφάλεια, αλλά και των άλλων πολιτών. Εκτός από την ποινή φυλάκισης, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε και στέρηση άδειας οδήγησης 12 μηνών, αλλά και εγγύηση 1.000 ευρώ για να τηρεί τους νόμους οδικής συμπεριφοράς. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top