VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη
Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.
Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία με αφορμή τον καλεσμένο στην εκπομπή της την Τρίτη (05/03), Τάσο Τρύφωνος, αποκάλυψε για το δημοσίευμα σε περιοδικό το οποίο την ενόχλησε ιδιαίτερα.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφόρησε στο παρελθόν και αναφερόταν σε αυτήν, με εξώφυλλο και τίτλο που δεν ίσχυαν και δεν είχαν βάση.
«Το διάβαζα και δεν το πίστευα. Σοκαρίστηκα. Πέρα από το ότι στεναχωρήθηκα, σοκαρίστηκα έτρεμα αλλά δεν κράτησα καμία κακία…» Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:O Εφραίμ μίλησε on camera για την Χριστιάνα: «Eίναι ο δικός μου υπέροχος άνθρωπος» VIDEO
Δείτε όλα όσα ανέφερε:
]]>
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις