Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφήθηκε στα χιόνια με ένα μπικίνι- Προκάλεσε «εγκεφαλικά»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφήθηκε στα χιόνια με ένα μπικίνι- Προκάλεσε «εγκεφαλικά»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βγήκε στα χιόνια και έφερε τα «πάνω κάτω» στο Instagram.

O λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία υποδέχθηκε την άνοιξη με έναν ξεχωριστό τρόπο. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks με το sexy κορμί, προκάλεσε… χιονοστιβάδα στο Instagram όταν αποφάσισε να βγει στα χιόνια με ένα…μπικίνι!

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και να ανεβάσει την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να παραμιλούν!

Την φωτογραφία της συνόδεψε με την εξής λεζάντα:«Όταν επιτέλους έχει φτάσει η πρώτη μέρα της άνοιξης, αλλά έξω έχει ΨΟΦΟΚΡΥΟ!! ⛄️ Καλό μήνααααα!
Κάνε #tag τους κολλητούς για να μπει καλά ο Μάρτης❤️»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.