ΔΗΣΥ: Διαγράφεται άμεσα ο Γ. Λακκοτρύπης – «Δεν έχει θέση στα μητρώα των μελών μας»

ΔΗΣΥ: Διαγράφεται άμεσα ο Γ. Λακκοτρύπης – «Δεν έχει θέση στα μητρώα των μελών μας»

Στην άμεση διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου του ΔΗΣΥ Λάρνακας προχωρά ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μετά το ρατσιστικό σχόλιο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (5/3).

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Τετάρτης (6/3) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, σχολίασε ότι ήταν απαράδεκτο το σχόλιο του κ. Λακκοτρύπη και πως αντιβαίνει κάθε αρχή.

Σημείωσε ότι δεν έχει θέση στα μητρώα της παράταξής τους και πως στις 8:30 ο πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, θα ζητήσει την διαγραφή του.

«Δεν μπορούν τα μέλη μας να έχουν τέτοιες απόψεις και αντιλήψεις», σημείωσε.

Όσον αφορά τον τρόπο που θα διαγραφεί ο κ. Λακκοτρύπης, ο κ. Δημητρίου είπε πως υπάρχουν δύο οδοί. Είτε θα γίνει αυτεπάγγελτη και άμεση διαγραφή, είτε μέσω του πειθαρχικού συμβουλίου.

«Σοβαρότατο και εκτός των οποιονδήποτε παραμέτρων» χαρακτήρισε επίσης το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE